Zoek op onze site

Om meer maatwerktrainingen te kunnen verzorgen werkt CPNL samen met de volgende professionele partners.

 

Woordvoerders Etc.

In samenwerking met Peter van der Maat van Woordvoerders Etc. hebben wij een training ontwikkeld voor crisismanagementteams. Wij geloven in oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Learning by doing. Dat doen we in onze training aan de hand van realistische scenario’s.
Geen mappen vol lappen tekst met theoretische verhandelingen, maar met je team ervaren hoe het is als het onverhoopt misgaat binnen je organisatie. Omdat elke organisatie anders is, maken wij onze trainingen op maat. Geen standaardprogramma, maar precies wat jouw bedrijf of instelling nodig heeft om een crisis het hoofd te kunnen bieden.
Tijdens onze trainingen leer je om te werken volgens de BASICS-methode van CPNL. Deze methode helpt je als crisismanagementteam overzicht te houden, niets te missen en je organisatie effectief aan te sturen.
In een intakegesprek kijken we in hoeverre je als organisatie bent voorbereid op een crisis en wat er nodig is voor de training. Samen bereiden we de casuïstiek voor, zodat we aan de hand van realistische scenario’s kunnen oefenen. De training bestaat uit twee dagdelen, de locatie stellen we in overleg vast.
Voor meer informatie: https://woordvoerdersetc.nl/crisismanagement-training/

 

Veilige School

Het onderwijs is bij uitstek een plek waar behoefte is aan crisismanagementtrainingen. Scholen zijn kwetsbaar voor allerlei invloeden en kranten staan vol incidenten. Wat nu als er iets op jullie school gebeurt? Zijn jullie voorbereid? Heel graag maken wij onze training op maat voor jullie school en helpen wij jullie - met de BASICS-tool van CPNL - de crisis gestructureerd te doorlopen.
Voor meer informatie: https://mijnveilige.school/cursus-crisismanagement/

 

Hofstee trainingen

Seth Hofstee levert praktijkgerichte agressie- en geweldshanteringtrainingen vanuit actuele kennis en brede praktijkervaring. Sommige incidenten kunnen tot een crisis leiden. Daarom hebben wij in samenwerking met Seth Hofstee een maatwerkprogramma gemaakt dat passend is na een geweldsincident.
https://www.hofsteetrainingen.nl/Trainingen.html